KNVB Wedstrijdzaken App - Real Sranang Het Koninklijke Suriname in Amsterdam

KNVB Wedstrijdzaken App

30 augustus 2017 1:15


Heb jij de KNVB Wedstrijdzaken App al geïnstalleerd?

Ben jij de leider, trainer of misschien aanvoerder van een team, én verantwoordelijk voor het invullen van het digitale wedstrijdformulier (DWF)......? installeer dan vandaag nog de KNVB Wedstrijdzaken App! Komend seizoen zal het invullen van het digitale wedstrijdformulier (DWF) voortaan uitsluitend met de KNVB Wedstrijdzaken App gaan.

De KNVB Wedstrijdzaken App is vereist voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik van mobiele DWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.

Omdat op 2 september al de eerste officiële bekerwedstrijden aanvangen geldt het dringende verzoek om zo snel als mogelijk de KNVB Wedstrijdzaken App te downloaden en te installeren!

(De KNVB Wedstrijdzaken App is beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store.)

Nadat je de KNVB Wedstrijdzaken app heb gedownload en geïnstalleerd moet je je de eerste keer registreren met het e-mailadres wat bekend is bij onze ledenadministratie en KNVB. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app je als KNVB lid. Lukt het niet om je te registreren met jouw e-mailadres neem dan contact op met onze ledenadministratie (ledenadm@realsranang.nl) om je e-mailadres te verifiëren.

Handleiding
Klik HIER voor de handleiding die speciaal geldt voor teamleden (spelers en stafleden) die het wedstrijdformulier gaan invullen met de Wedstrijdzaken app. Meer informatie over de KNVB Wedstrijden App is HIER te vinden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!