Welkom bij SV Real Sranang

Kerstgroet

24 december 20:15  .meer »

127x gelezen

Uitstel ALV

29 november 16:15  AVONDLOCKDOWN | Trainingen en de Algemene ledenvergadering tot nader order uitgesteld.meer »

53x gelezen

Eerbetoon aan Roy Glenn George

2 november 16:45  Roy Glenn George is de gewezen aanvoerder van het meest succesvolle Natio. Hij heeft een zeer succesvolle loopbaan gekend. Roy was een talentvolle voetballer die bij diverse voetbalverenigingen in het oog sprong. Z’n natuurlijke drang naar voren leidde tot het hebben van een neusje voor het maken van belangrijke doelpunten voor club en landmeer »

329x gelezen

Vertrouwenspersoon Real Sranang

17 september 0:45  42 jaar geleden ben ik, Sangeeta Sankar, als peuter met mijn ouders van Suriname naar Nederland gekomen. Waar ik hen erg dankbaar voor ben is dat, ondanks ik op zeer jonge leeftijd hierheen ben gekomen, er altijd een band en interesse bleef bestaan voor alles wat met Suriname en de Surinamers te maken heeft gehad. meer »

742x gelezen

Opening Seizoen 2021

6 september 15:15  Beste Leden, familie, vrienden en kennissen van Real Sranang,meer »

418x gelezen

Real Sranang en 11teamsports slaan handen ineen.

2 september 11:45  Woensdag 30 juni 2021 hebben Real Sranang en 11teamsports een handtekening gezet onder het nieuwe contract. Vanaf heden wordt Real Sranang door de voetbal- en teamwearspecialist voorzien van kleding en alle voetbal gerelateerde producten. De club blijft kledingmerk JAKO trouw, maar presenteert wel een volledig nieuwe collectie! meer »

541x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!