Datum

24 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Real Sranang begon de voorbereiding heel goed. Op tijd aanwezig en met een  warming up. Met randy in de gelederen begonnen we sterk. Tegenstander vroeg onderdruk gezet. In de 2e minuut prachtige steekpaas door Jimmy op Randy die fantastisch afrondde.
10 minuten later wederom een mooie assist van Randy op Jerrel die  op zijn "Linka's" prachtig afronde waarna de wedstrijd gespeeld (klaar) was.

Real Sranang speelde de wedstrijd goed uit. Duidelijk de betere partij.

Smiley (Randy Nicol) na combinatie 0-3. Zuid Oost zette nog effe aan in de 2e  helft, wat resulteerde in een mooi afstandschot van Ray Semmoh.
Patrick had het nakijken. Resultaat 1-3.