Datum

29 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Een wedstrijd waar elk seizoen naar uitgekeken wordt. Zaterdagmiddag prachtig weer en een frisse selectie, al het nodige om een goed resultaat te kunnen behalen.

Na een goede warming up van beide kanten begon Real Sranang sterk. Er werd vroeg druk gezet op Ajax om de opbouw van hun te verstoren. Onder aanvoering Jerrel Linger en Robert Hoever werden er goede combinaties opgezet en we gingen rusten met een 2-1 voorsprong.

Na de rust begon de tweede helft met een iets rustiger spelend Real Sranang. Ajax kwam wel gevaarlijk opzetten, maar werd steeds gestuit door een goede verdediging.
De 3-1 kwam medio de 2e helft na een goed opgezette counter. Daarna kwam Ajax even terug in de wedstrijd 3-2.
Maar Real counterde met de prima spelende Armando en Smilie naar een 4-2 en 5-2.
De wedstrijd werd prima geleid door scheidsrechter Marcel Liesdek.
Een terechte winnaar beaamt door de coach Nooitmeer van Ajax.

Volgende wedstrijd 6 oktober om 14:30 u Real Sranang - VVGA.